eCRATER.com Forum Index

SearchSearch
ProfileProfile
  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   
Log inLog in

Copy function is not working in attributes!

 
Post new topic   Reply to topic    eCRATER.com Forum Index -> Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SUPERPLUSHNSTUFF



Posts: 1542

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 10:53 am    Post subject: Copy function is not working in attributes! Reply with quote

It used to copy the attributes but for the last two days I have to redo them each time. Please fix Sad ! Anyone else notice? Thanks.

Terry
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
acread
moderator


Posts: 11986

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 11:16 am    Post subject: Reply with quote

I'm not sure what you are referring to.

I just copied an item listing with the copy feature. And the attributes got copied as well as everything else. When I clicked on the G button they were there.

I selected the contents inside the attribute table and pasted to another box below it. No problems with that either.


Did you change computer you use, browser you use or any of the settings in your computer?


Last edited by acread on Tue Oct 14, 2008 7:21 am; edited 1 time in total
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
SUPERPLUSHNSTUFF



Posts: 1542

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 11:50 am    Post subject: Reply with quote

No, it was working fine before. When I used the copy button it copied everything including the attributes. Yesterday it didn't work and is not working today either, at least for me. Crying or Very sad Haven't done anything different, same computer, clear cookies and cache every night, can't think of anything different. Thanks.

Terry
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
acread
moderator


Posts: 11986

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

Right before I responded I checked it and it was working fine.

Are you sure the listing you copied has attributes? In the correct format?

Do you have any listings where the attributes are OK?
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
SUPERPLUSHNSTUFF



Posts: 1542

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

Yup, double checked and it doesn't work on any of mine right now.

Terry
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
thepatternpalace



Posts: 222

PostPosted: Wed Oct 01, 2008 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

I had a problem with this too the other day.

I would copy a listing...say the attribute was 1989 for year. In the attributes I would change the year to 1990 for example but on my listing it would SHOW the 1989 attribute that I had in the previous listing on the page the customer sees! It was really doing some weird things and finally I just got disgusted and gave up.
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
bigtallmensclothing
moderator


Posts: 21854

PostPosted: Thu Oct 02, 2008 12:07 am    Post subject: Reply with quote

IS it working now??
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
thelivesandlovesofmaggiethecat



Posts: 9919

PostPosted: Thu Oct 02, 2008 1:10 am    Post subject: Reply with quote

It was working for me all day and evening but a few weeks ago it was switching them. I'd enter product_type xxxxx and department yyyyy and the next time I went to copy the listing it would have reversed the two. It was like that for a couple of days. I don't have any idea how many of them got switched that I didn't notice because I didn't copy from them.
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
SUPERPLUSHNSTUFF



Posts: 1542

PostPosted: Thu Oct 02, 2008 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Still not working! Crying or Very sad
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
thepatternpalace



Posts: 222

PostPosted: Thu Oct 02, 2008 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

I haven't even been paying attention since I am closing the store.
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
poopsheet



Posts: 4865

PostPosted: Fri Oct 03, 2008 8:54 am    Post subject: Reply with quote

I added a few items last night and, for me, the Attributes copied properly and they still look as they should.
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
SUPERPLUSHNSTUFF



Posts: 1542

PostPosted: Fri Oct 03, 2008 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Problem solved!!! When you use the copy feature if you replace the description completely it takes out the google attributes too. I have been using copy and paste from another website and replacing the entire description in some listings. If you don't overwrite or delete the google attributes from the description then they copy just fine. Ureeka!!! Very Happy

Terry
Back to top
View seller's profile Send private message Visit seller's eCRATER store
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    eCRATER.com Forum Index -> Help
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum